Estic al curru provant diferents frameworks de PHP, phpMVC, symfony, Zend, ... Ara amb el Zend he tingut un parell de problemillas i els volia apuntar aquí, per si algú es troba amb el mateix problema i per tenir-ho ben apuntadet :P 1. Utilitzant el framework a un subdirectori del servidor:
El Zend framework està pensat per anar al root del servidor i si ho posem a un subdirectori tindrem problemes amb l'enrutament cap als controladors i les accions. Per solventar-ho hem de modificar un parell de línies del fitxer Zend/Controller/Router.php. Us poso el pegat: Patch per Zend Framework Preview 0.1.3 Update: el patch està fet al revés, te els '-' davant de les línies que s'han d'afegir i el '+' davant les que s'han de treure. Aquesta tarda al curro ho canvio ;) Fet! 2. Ús dels Helpers a les vistes:
Quan he volgut utilitzar els helpers pels elements de formulari, em donava una excepció perqué no trobava la llibreria. Mirant la documentació no he trobat cap referència i resulta que s'ha d'afegir a l'objecte Zend_View que definim al controlador, el HelperPath, en el nostre cas:
$view->setHelperPath('/var/www/Zendlibrary/View/Helper'); Doncs fins aquí aquests tips ;)

Tagged as ... No tags found!

If you liked this post, you can donate using Bitcoin 12jVrWkk5S6x5hEizThZwgTx59KxaDdK4C